Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Δεν έχει "ανέβει" ακόμα η ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Τριφυλίας και "πυρά" στον Ανδρινόπουλο

Σχόλια για την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Τριφυλίας που δεν έχει «ανέβει» ακόμα και τα «πυρά» που δέχθηκε κατά ριπάς ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος γράφει.....................

στο ΘΑΡΡΟΣ ο Ηλίας Γιαννόπουλος 

 Ακόμα να «ανέβει» η ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Τριφυλίας! 

Ακόμα και facebook, twitter ή όποιο άλλο, κατάδικό του, μέσο κοινωνικής δικτύωσης κι αν έφτιαχνε ο Δήμος Τριφυλίας, σε 27 ολόκληρους μήνες σίγουρα θα το είχε «ανεβάσει». Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια ηλεκτρονική σελίδα και όχι κανένα portal «τεραστίων διαστάσεων», με εκατοντάδες εφαρμογές και χιλιάδες άλλα σχετικά ηλεκτρονικά αρχεία, προγράμματα κ.τ.λ.! Κι όμως, 27 ολόκληροι μήνες έχουν περάσει και ακόμα να «ανέβει» η ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Τριφυλίας, παρόλο που τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του ο δήμαρχος είχε ειδικό συνεργάτη, παχυλά αμειβόμενο βεβαίως, ο οποίος θα την έφτιαχνε! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε λέω ότι ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου επί διετία δεν έκανε τη δουλειά του, κάθε άλλο νομίζω, αλλά πού είναι η περιβόητη ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου; Η.Γ. 


 «Πυρά» στον Ανδρινόπουλο! 

«Πυρά» κατά ριπάς, των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ιδίως δε της πρώτης, εκτοξεύθηκαν σε βάρος του αντιδημάρχου, από τους Γαργαλιάνους, Ευστάθιου Ανδρινόπουλου, στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τρίτης. Για τον προϋπολογισμό, την ανοργανωσιά, την κακοδιοίκηση, την κάκιστη οικονομική διαχείριση, την απουσία διαφάνειας στη λειτουργία του Δήμου, τη διάλυση των υπηρεσιών στην πρώτη συνεδρίαση, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, και για την κατανομή του προσωπικού και την πλήρη ανοργανωσιά, την απουσία συντονισμού και ελέγχου στις υπηρεσίες, στη δεύτερη συνεδρίαση σχετικά με τις προσλήψεις! Βλέπετε, ο κ. Ανδρινόπουλος, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Κόλλια, εκτός από αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γαργαλιάνων, τη διετία 2011 - 2012 ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διοικητικού, ενώ για τη διετία 2013 - 2014 είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Εμπορίου, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Επικοινωνιών, Διοικητικής Μέριμνας, καθώς και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής! Η.Γ.